+31639474527 info@vintagegym.nl

Crossfit Kids (6 t/m 11 jaar)

CrossFit Kids: leuke lessen en goede begeleiding

CrossFit Kids is super gaaf om te doen. De kinderen worden begeleid door één van onze professionele trainers en trainen in een fanatieke groep met leeftijdsgenoten. Ze trainen altijd op een functionele manier met heel veel variatie. Alle lessen zijn anders, waardoor ze continu geprikkeld en uitgedaagd worden. Er is geen kans voor verveling.

Elke dinsdag (16.30-17.30) en vrijdag (17.30-18.30) is er een combinatie les van CrossFit kids/Teens les voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Wanneer de groepen in groepsgrootte groeien splitsen we de kids en de teens les op. 

Kom gerust een keertje kijken of nog beter meedoen! Vraag gratis een proefles aan >

 

Wat is het resultaat van CrossFit Kids?

Sneller

Wij maken kids sneller door ons speciaal ontworpen CrossFit Kids programma. Zo stimuleren we ze om meer te bewegen en te trainen op basis van hun leeftijd en sport-niveau. We laten ze kennismaken met turnen, gewichtheffen en verschillende duursporten.

Sterker

De kids leren onder begeleiding een proffesionele CrossFit trainer veilig en effeciënt bewegen. Hierdoor worden ze niet alleen maar sterker, maar ook explosiever en creëren ze meer stabiliteit en lenigheid. Ook leren we ze samen te werken in teamverband.

Fitter

Wij stimuleren een gezonde leefstijl en werken samen aan de fitste versie. Dit doen we door in spelvormen verschillende bewegingen aan te leren. Doordat we vaardigheden in spelvorm aanbieden leren de kids sneller en ervaren ze veel plezier tijdens onze CrossFit Kids lessen.

Meest gestelde vragen over CrossFit Kids

Wat leren kinderen tijdens een CrossFit les?

We dagen de kids uit met verschillende gave skills, zoals: optrekken, touwklimmen, handstand, op de handen lopen, opdrukken, ringwerk, gewichten tillen.

Ook maken we hen bewust van hun eigen lichaam en hoe ze deze moeten gebruiken om veilig en efficiënt te bewegen. Ook leren we ze klimmen, rennen, springen, gooien, duwen, rollen, trekken en nog veel meer.

 

Hoeveel kids zitten er in een les?

Vintage Gym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen op kwalitatieve trainingen, waarbij aandacht centraal staat. Daarom trainen we met maximaal 10 kids in een les. Ze behouden we overzicht en kunnen we gericht resultaat boeken.

Wat zijn de kosten voor een CrossFit Kids les? 

Wij houden de kosten voor de CrossFit Kids lessen zo aantrekkelijk mogelijk. Voor een CrossFit Kids abbonement betaal je slechts € 22,50 per maand.

Voor de ouders die al sporten bij Vintagegym, bieden wij nog extra voordeel. Wanneer één ouder lid is, krijg je 10% korting op het jeugd abonnement. 

Liever geen abonnement? We hebben ook CrossFit Kids/Teens rittenkaarten. 

Hoe meld ik mij aan voor een CrossFit Kids abonnement/rittenkaart?

Aanmelden kun je gemakkelijk doen door je online in te schrijven of via de Sportbit App. Maak jouw keuze tussen: abonnement of rittenkaart en meld je aan. Download de Sportbit app op je mobiele telefoon.

Inloggen kan met je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van onze Vintage app. Klik op rooster en meld jezelf of je kind vervolgens aan voor de CrossFit Kids les op dinsdag of vrijdag. Je staat dan direct aangemeld voor de groepsles.

Gratis proefles CrossFit Kids uitproberen?

7 + 11 =

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best