+31639474527 info@vintagegym.nl

Elke training is een uitdaging met CrossFit

CrossFit maakt je algeheel fit en sterk. Dit gebeurt dankzij gevarieerde training op kracht, maar ook uithoudingsvermogen, stabiliteit, flexibiliteit en coördinatie.

CrossFit is iets voor jou als je:

 • als je de fitste versie van jezelf wilt worden
 • graag vet wilt verbranden
 • lekkerder in je vel wilt zitten
 • je conditie wilt verbeteren
 • sterker wilt worden, zowel fysiek als mentaal
 • In een groep wil trainen om het beste uit jezelf en het beste uit anderen halen

Naast individuele WOD’s heb je bij CrossFit ook Buddy WOD’s en Team WOD’s. Je werkt dan dus samen, waardoor je elkaar motiveert en beter leert kennen. Bij Vintage Gym kennen we iedereen bij naam en weten we per lid wat de sterke en verbeterpunten zijn waar we samen aan kunnen werken. Er is altijd ruimte voor verbetering. Heb je te maken met een blessure? Dan trainen we hier samen gewoon omheen.

CrossFit is voor ieder niveau. Alle lessen worden zo aangepast dat iedereen kan deelnemen in de les. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat je iets nog niet kan. We helpen je graag op weg om je elke les iets bij te leren. Voor je het weet spreek je de ” CrossFit taal ” en kun je een leven zonder niet meer voorstellen.

Meer informatie of een gratis proefles doen? App, bel of mail ons. Neem contact met ons op >

CrossFit bij Vintage Gym

De fitse versie van jezelf!

CrossFit combineert het beste uit gewichtsheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Gedurende de training voer je functionele bewegingen uit, vaak op een gevarieerde manier en op een hoog tempo.

WOD

Elke dag staat er een andere work-out op het programma. Dit is de zogemaande Workout Of the Day, ook wel WOD genoemd. Alle WOD’s kun je achteraf loggen in onze Sport Bitt ap. Zo wordt je progressie meetbaar.

CrossFit coaches

Wij vinden het belangrijk om in onze box te innoveren en onze kennis wetenschappelijk te onderbouwen. Het geven van trainingen is een vak op zich en dat vergt speciale vaardigheden van onze hoog opgeleide CrossFit coaches.

Meest gestelde vragen


Wat leren we tijdens een CrossFit les en heb ik ervaring nodig?

Bij CrossFit Batadorp kun je op je eigen niveau instromen. Of je nu een beginnend of ervaren sporter bent, iedereen kan meedoen. Onze CrossFit coaches helpen je graag en houden rekening met elke situatie.

Tijdens de CrossFit lessen beoefen je diverse technieken zoals de squat, deadlift, clean, snatches, handstand en nog veel meer. We leren je deze technieken stap voor stap aan. Eén van onze speerpunten is aandacht voor techniek, aangezien dit essentieel is voor je progressie en blessurepreventie.

Hoe ziet een CrossFit les eruit?

We starten de les altijd met een warming-up, gevolgd door een stukje techniek, kracht en we sluiten af met een WOD. Alle onderdelen kun je op eigen niveau doen. Zo worden de work-outs aangepast aan de hand van gewicht, volume (herhalingen en sets) of de duur (tijd). 

Op welke dagen en tijden is er CrossFit?

 • Maandag 9.00-10.00, 17.30-18.30, 18.30-19.30, 19.30-20.30
 • Dinsdag 17.30-18.30 (CF Beginnersles), 18.30-19.30 (CF Endurance), 19.30-20.30
 • Woensdag 9.00-10.00, 18.30-19.30, 19.30-20.30 (CF Beginnersles)
 • Donderdag 18.30-19.30, 19.30-20.30 (CF Beginnersles) , 20.30-21.30 (CF Endurance)
 • Vrijdag 9.00-10.00, 18.30-19.30 (CF Endurance)
 • Zaterdag 8.00-9.00, 10.00-11.00 (CF Beginnersles)
 • Zondag 9.00-10.00 (gymnastics), 10.00-11.00 (CF Endurance)

Hoeveel deelnemers zitten er in een CrossFit les?

Vintage Gym is gespecialiseerd in small group trainingen. Wij focussen op kwalitatieve trainingen, waarbij aandacht centraal staat. Zo trainen we met maximaal 10 deelnemers in een les. Ze houden we overzicht en kunnen we gerichter resultaat boeken. De meeste lessen bestaan uit 4-8 sporters. Je bent bij ons echt geen nummer maar we hebben met iedereen persoonlijk contact. Onze sportschool is geen MASSA gym. 

Inschrijven voor de sportlessen kan gemakkelijk via de Sportbit app. In het rooster kun je je maximaal 2 weken van tevoren aanmelden en minimaal 4 uur van te voren afmelden. Last minute aanmelden kan altijd.

Hebben jullie ook specialiteit lessen?

Jazeker. Naast de reguliere CrossFit lessen, bieden wij ook weightlifting, gymnastics en CF Endurance aan. Bij de Gymnastics les ligt de focus op oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals de push-up, handstand, pull-ups, bar muscle ups. Ook voor deze lessen geldt dat er veel gevarieerd wordt, maar je kunt altijd meedoen op je eigen niveau. Zondag ochtend van 9.00-10.00 staat de gymnastic les op ons sportieve menu. 

Tijdens de weightlifting les wordt er veel gewerkt met de barbell. De snatch (trekken) en clean & jerk ( voorslaan en stoten) staan hierbij centraal. Onze weightlifting trainers zijn speciaal voor deze lessen via de NGB (Nederlandse GewichtshefBond) gecertificeerd op level 1 & 2.

Ben je beginnend crossfitter kun je altijd meedoen in een crossfit les. Voel je je hier toch niet prettig bij? . Er is op dinsdag 17.30-18.30, woensdag 19.30-20.30,  donderdag avond 19.30-20.30 & Zaterdag ochtend 10.00-11.00 een specifieke CF beginnersles. Tijdens deze lessen leer je de basis van CrossFit samen met anderen beginnende sporters. 

CrossFit Endurance | Hyrox lessen zijn geofcust op het verbeteren van je conditie. Deze lessen kunnen indoor en outdoor zijn en een stuk hardlopen zit hier vaak wel in verwerkt. Door het meedoen van deze sportlessen bereid je je ook optimaal voor voor een eventuele Hyrox wedstrijd. 

Wij hanteren 3 verschillende soorten CrossFit abonnementen. Zo heb je de keuze om 1x, 2x of onbeperkt te komen sporten. Ook kun je kiezen uit maandelijks opzegbare abonnementen, jaarabonnementen, tweejaarabonnementen of een rittenkaart, zie ook het volledige overzicht op onze tarievenpagina.

Een CrossFit abbonement voor 1x per week is er af vanaf € 32,50 per maand. Voordat je een abonnement bij ons afsluit is het natuurlijk wel zo handig om te kijken of je het leuk vindt. Je bent daarom altijd welkom om eerst een gratis proefles te volgen.

Hoe meld ik me aan voor een CrossFit abonnement of rittenkaart?

Aanmelden kan gemakkelijk via de button ‘aanmelden voor een sportabbonement / rittenkaart’. Maak jouw keuze tussen een abonnement of rittenkaart en meld je aan.

Download vervolgens de Sportbit app op je mobiele telefoon. Inloggen kan met je e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je in het hoofdmenu van de 100%FitGym app. Klik op rooster en meld je aan voor een CrossFit les. Er staan elke dag CrossFit lessen op ons rooster zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

Met een CrossFit abbonement kun je ook deelnemen aan alle anderen groepslessen of open gym (fitness).

Gratis proefles CrossFit uitproberen?

3 + 14 =

Wat ons nog meer uniek maakt?

Bij CrossFit Batadorp zijn we niet alleen van de reguliere lessen. Zo organiseren we regelmatig een speciale sportles zoals de Paas, Halloween, Moederdag/Vaderdag en Kerst WOD. Je mag dan vrijblijvend vrienden en familie meenemen om deze speciale gelegenheden met ons te vieren. Vaak zit hier ook een thema aan vast en een brunch of diner.

Meedoen aan deze evenementen is overigens uiteraard vrijblijvend. Wij doen dit om mooie herinneringen te maken die je nooit meer zult vergeten. Wij hechten hier veel waarde aan. Bij CrossFit Batadorp / 100%FitGym is het niet ieder voor zich, maar vormen we samen een community.

Meer informatie of een gratis proefles doen? Neem contact met ons op >

Ijsbad- en ademhaling sessie – April 2023

FitGym BBQ | Juni 2023

Murph | Mei 2022

Halloween CrossFit Games  2021

5 jaar jubileum 100%Fitgym – Oktober 2022

Hyrox Amsterdam – November 2021

Volg ons op social media:

Instagram

@vintagegymbest

FaceBook

@vintagegym

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best