+31639474527 info@vintagegym.nl

Online coaching

Online coaching houd in dat we je op afstand coachen om de beste versie van jezelf te worden. We hebben contact via mail of Whatsapp. 100% Fitgym is jouw stok achter de deur en vraagbaak.

Intakeformulieren voor maatwerk advies

Voordat we beginnen, wil ik eerst weten wie jij bent en wat jouw beginsituatie is. Daarom werk ik altijd met verschillende intakeformulieren. Door deze formulieren in te vullen krijg ik een beter beeld van jouw huidige levensstijl en voedingsgewoontes.

 


Voedings- en trainingsschema op maat

Wanneer jouw doelstelling(en) helder zijn en jij al je wensen hebt aangegeven, ga ik voor je aan de slag. Ik maak een voedings- en of trainingsschema op maat en stuur deze via de mail naar jou toe.

Jij gaat vervolgens aan de slag met het voedings- en of trainingsschema en als je vragen hebt kun je me altijd mailen, bellen of een berichtje sturen. We hebben voor alle online coaching en face to face members ook een besloten Facebook pagina. Hier kun je ook altijd je vragen kwijt of motivatie opdoen met andere leden.

Maandelijkse progressie check en next steps

Na één maand bekijken we samen wat voor impact het programma heeft gehad op jouw lichaam. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal bekijken we het verloop. Je houdt je progressie bij in het dashboard die wij jou sturen. Hier kun je o.a. foto’s, cm en gewicht in bijhouden.

Verder stellen wij altijd een voedingsschema op aan de hand van jouw doelstelling, maar ook met het eten wat jij lekker vindt. Het schema is dus gemakkelijker te volgen dan een standaard dieet, omdat het op maat gemaakt is. Wij houden zelfs rekening met je favoriete supermarkt!

IIFYM Coaching

“If It fit’s your macros”: oftewel flexibiel diëten. Met IFFYM ga je zelf aan de slag met het tracken van je voeding.  Makkelijk gezegd: je houdt alle voedingsmiddelen bij die je eet in bijvoorbeeld Myfitnesspal. Dit is een ideale vorm van diëten wanneer je geen vast voedingsschema wilt.

Meekijken in Myfitnesspal

Je krijgt van ons een overzicht toegestuurd van je macronutriënten ( eiwit, koolhydraten en eiwitten) en leggen je uit hoe je dit het ‘beste’ kunt aanpakken. Als coach volgen we jou ook in Myfitnesspal en geven je tips mee. Mocht je vragen hebben, dan kun je ze natuurlijk stellen via e-mail of Whatsapp.

Voedingsschema op maat met inspiratie

De meeste klanten kiezen in het begin voor een op maat gemaakt voedingsschema. i.p.v. IIFYM. Je geeft namelijk zelf in de intakeformulieren aan wat je lekker en niet lekker vindt en met de producten die jij goedkeurt maken wij een voedingsschema op maat. Dit is gelijk ook de gemakkelijkste manier, zodat je zelf niet hoeft na te denken en geen tijd kwijt bent om je voeding in te plannen.

Starten met online coaching?

Wij bieden diverse pakketten aan. Kies er een die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur. Mocht je 6 of 12 maanden online coaching afnemen, dan krijg je 10 tot 20% korting op het maandbedrag. 

Tip over duur van het coachingstraject

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken en uit onze praktijkervaring is gebleken dat je pas echt nieuwe gewoontes aanleert, wanneer je deze langer dan 6 maanden volhoudt.

Om het programma zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren en echt een lichaamstransformatie samen neer te zetten is online of face-to-face coaching van 6 maanden of meer wel aan te raden. 

> Meer info? Neem contact op.

Enthousiast? Neem contact op voor meer info!

 

© 2017 Vintage Gym

Ontdek meer

Adres

De Dintel 26
5684 PS Best
info@vintagegym.nl
Vintage Gym