+31639474527 info@vintagegym.nl

Vintage Genetics wedstrijd coaching

Ben jij klaar voor het podium? Maar… je weet niet goed waar je moet beginnen? Wat je moet doen en juist laten? En in welke tijdsperiode? Hoeveel en wat moet je eten, drinken, trainen en slapen?

Een wedstrijdvoorbereiding is absoluut niet eenvoudig. Daarom helpen wij jou als ervaringsdeskundigen (Marly Nooijen & Wesley Vissers), of je nu al wel of geen wedstrijdkennis of -ervaring hebt. Wat voor ons heel belangrijk is, is jouw motivatie! Ben je bereid om consistent te zijn in voeding, training en rust? Wil je samen met ons jouw progressie volgen en ervaren hoe ver je kan komen? Wil je maandelijks face-to-face contact, metingen, groepstrainingen, poseerles en meer? Dan pas jij perfect in ons team. 

Interesse? Neem nu contact op > 

 

Wat staat er centraal tijdens de VG wedstrijd coaching?

w

Persoonlijke aandacht

Bij team Vintage Genetics ben je niet één van de vele atleten. We werken maar met een select aantal atleten, omdat wij staan voor persoonlijke aandacht.

Voordat we samen aan de slag gaan, is het belangrijk dat je het intakeformulier invult en retour stuurt.

Tijdens je intakegesprek (face-to-face gesprek) nemen we het formulier door en krijg je je eerste meting. Op basis hiervan maken we een voedings- en trainingsadvies op maat.

Advies op maat

Wij zijn niet van de one-size-fits-all aanpak, maar kijken naar wat jij nodig hebt. Aan de hand van de metingen zien we wat we kunnen verbeteren en gaan we samen doelen stellen. 

Elke maand komen we samen om deze doelstellingen te evalueren en eventuele aanpassingen te maken op je op maat gemaakte voedings- en trainingsschema. 

Je krijgt van ons alle tools opgestuurd! Zowel je macronutrienten per dag, per maaltijd, als je progressiedashboard en trainingsschema.

l

Gediplomeerd

Wij hebben beiden veel wedstrijdervaring, zowel als atleten op het podium als backstage als coaches. Behalve onze ervaringen delen we ook graag onze kennis met jou.

Wij zijn tevens allebei hoogopgeleid met een bachelor in Voeding & Diëtiek en Bewegingswetenschappen. 

Onder onze begeleiding beantwoorden we graag al je vragen! Als er iets is, laat het ons weten tijdens het coachinggesprek of mail ons. Wij zijn altijd via de mail bereikbaar.

Het verhaal van Pepijn (24)

Waarom ben je het traject voor wedstrijd begeleiding en coaching gestart?
“Ik ben dit traject gestart, omdat ik begeleiding wilde bij het werken naar een goed, symmetrisch fysiek.Ik ben als topsporter (hoog niveau keeper, voetbal) al vanaf jonge leeftijd gewend aan het feit dat het ‘normale leven’ in teken staat van sport. Ik ben hier heel dedicated in en wil er dan ook wel alles uit halen wat erin zit. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om externe begeleiding in te zetten, ook om ervoor te zorgen dat al die uren optimaal beloond worden!”

Waarom heb je voor een traject bij Wesley & Marly gekozen en hoe heb je de begeleiding ervaren? 
“Ik wil toewerken naar een classic fysiek wedstrijd en heb hier in Nederland als grote voorbeeld Wesley. Toen ik zag dat hij samen met Marly coaching gaf, was de keuze snel gemaakt. De coaching bevalt me goed. We halen samen goede resultaten en komen steeds dichterbij die wedstrijd prep.”

Welke resultaten heb je behaald (fysiek en/of mentaal)?  
“Van 75,7 kg met een vetpercentage van 14% naar 89,8 kg met 11,7% vet. Mijn vetvrije massa (VVM) is van 65,1 kg naar 79,3 kg gegaan. Met deze resultaten ben ik erg tevreden en trots.”

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt gedurende je traject?  
“Mijn kennis op het gebied van training en voeding is gigantisch gestegen. Zo weet ik nu hoe ik mijn traingen het beste kan opdelen, wat een goede macroverdeling en gezonde voeding is, wat een passende trainingsplit is, hoe diep ik kan gaan, hoe ik progressie kan blijven boeken en vooral ook hoe ik gemotiveerd blijf.

 

Het verhaal van Sacha (50) & Patrick (42)

Waarom zijn jullie het traject voor wedstrijd begeleiding en coaching gestart? 
“Wij zijn recent het traject voor wedstrijdbegeleiding en -coaching gestart, omdat wij samen onze beste shape ever willen proberen te behalen. En als dat lukt willen we graag aan het einde van het jaar een keer een wedstrijd doen. Hierbij hebben wij een goede en fijne coach nodig, die ons begeleidt en motiveert. Een coach die ons helpt met voeding en training, zodat wij in spiermassa gaan groeien. We zijn altijd heel erg gedreven in onze sport, maar we beseffen dat we met de juiste begeleiding veel verder kunnen komen.”

Waarom heb je voor een traject bij Wesley & Marly gekozen en hoe heb je de begeleiding ervaren? 
“Vorig jaar hebben wij ergens anders een traject gevolgd. Daar hebben we al wel veel geleerd. Aan het eind van het traject hebben we samen een paar fotoshoots gedaan. Sacha heeft zichzelf overtroffen door voor het eerst aan een wedstrijd mee te doen. Maar naar ons idee kon de coaching beter en gerichter door individueel begeleid te worden.

Zodoende zijn wij verder gaan zoeken en kwamen wij bij Wesley en Marly terecht. Zij zijn vakkundig, persoonsgericht, enthousiast en eerlijk. We zijn nog maar net met het traject begonnen, maar we worden heel goed begeleid en gemonitord. We hebben ook hele fijne voedingsschema’s. Alles helemaal berekend en ook nog naar onze smaak afgestemd. De trainingsschema’s zijn motiverend, afwisselend en super leuk. Met veel aandacht voor de punten die we graag aan onze fysiek willen verbeteren. Ook wordt er goed rekening gehouden met blessures.”

Welke resultaten heb je behaald (fysiek en/of mentaal)? 
“We zijn nu 2,5 maand bezig onder begeleiding van Wesley en Marly. Sacha heeft een tijd niet goed kunnen trainen, doordat zij twee operaties heeft gehad. Bij haar is het nog te vroeg om nu al echt resultaat te zien. Patrick z’n fysiek is al behoorlijk verbeterd in die tijd. Zijn vetpercentage is veel lager en hij heeft nu een goede basis om de lean bulk in te gaan.”

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt gedurende het traject? 
“We zijn nog volop aan het leren…. Maar we gaan met super veel zin, motivatie, geduld en discipline het coaching traject van Wesley en Marly verder beleven.”

 

Past onze persoonlijke aanpak bij jou?

Wil je een op maat gemaakt voedings- en trainingsprogramma en uitkomen voor Team Vintage Genetics?

Neem dan vrijblijvend contact op en we gaan samen bekijken of en zoja, welk traject we samen ingaan.

Enkele voordelen van ons coachingstraject:

  • Elke maand een persoonlijk gesprek om je eventuele vragen, je progressie en de vervolgstappen te bespreken.
  • Elke maand progressiemetingen: vetpercentage, omtrek en progressiefoto’s.
  • Elke maand trainen met andere teamgenoten in 100%FitGym in Best.
  • Elke maand 30 minuten poseerles tijdens de Vintage Genetics Coaching dag.
  • Online support via e-mail & besloten Facebook groep.
  • Je bent bij ons vrij om al je vragen te stellen! Wij beantwoorden graag de ‘waarom’-vraag.
  • Een op maat gemaakt voedingsschema, waarbij we rekening houden met: budget, supermarkt, allergieën, vega etc. Niets is te gek.
  • Een op maat gemaakt trainingsschema gebaseerd op jouw lichaam!
  • Ervaring met amateurs en PRO’s.
  • 2 ervaren fanatieke coaches die zelf ook nog in het wedstrijdcircuit zitten. Behalve dat hebben wij allebei een HBO diploma Voeding en Lifestyle coaching en kunnen we jou zowel fysiek als mentaal verder helpen.

Interesse? Stuur vrijblijvend een mailtje naar vintagegenetics@vintagegym.nl.

 

Het verhaal van Melvin (26)

Waarom ben je het traject voor wedstrijd begeleiding en coaching gestart?
“Iedereen die een keer is begonnen, kent het vast nog wel. Na de eerste 2 weken krijg je het stuur niet meer rond van de auto, na de tweede leg day wordt remmen en koppelen wel lastig, weer een kilo erbij en weer een kilo erbij.

En dan kom je op een gegeven moment op een punt dat je niet meer weet van wie je wat moet aannemen in de sportschool, wat niet alleen logisch is, maar ook veroorzaakt wordt door de wisselende ‘waarheid’ die je op het internet leest. Je voeding en training komt immers wel heel erg precies voor het doel wat je voor ogen hebt. Dit is het punt dat ik naar Marly en Wesley ben gestapt.”

Waarom heb je voor een traject bij Wesley & Marly gekozen en hoe heb je de begeleiding ervaren? 
De keuze voor Wesley en Marly is gebaseerd op 3 redenen. De eerste is de bekendheid van Wesley (binnen en buiten Europa). De tweede reden is zijn physique, wat toch een visitekaartje is en dan tevens de klasse waar Wesley zich op focust, namelijk Classic Physique. Dit vind ik persoonlijk ook de mooiste klasse binnen bodybuilding. En de derde is het feit dat 100%FitGym dichtbij huis gevestigd is.”

Welke resultaten heb je behaald (fysiek en/of mentaal)? 
“Mijn fysiek is enorm vooruit gegaan. Ik had nooit verwacht dat dit binnen zo’n korte tijd al kon. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik super streng ben tegenover mijzelf. Of ik nou naar school moet en in de les zit te eten, of naar het werk, of naar Vintage Genetics Coaching day. Waar ik ben, is mijn bakje maaltijd ook. Het mooie hiervan vind ik wat dit mentaal met je kan doen. Je krijgt alleen maar meer zin om ermee door te gaan. Een goede progressie geeft je discipline de juiste boost.”

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt gedurende je traject? 
“Dat het nooit te laat is om te beginnen.”

 

Vragen over onze wedstrijd coaching?

5 + 13 =

Ook intresse in wedstrijd coaching? Neem contact op voor meer informatie of neem al direct actie en bekijk het intakeformulier hieronder.

Het verhaal van Wesley G (37)

Waarom ben je het traject voor wedstrijd begeleiding en coaching gestart? 
“Ik ben het traject gestart, zodat ik zo goed mogelijk op een wedstrijd kan staan. Wanneer je het classic fysiek Bodybuilding wilt doen en de kans hebt om door Nederlands, beste classic fysiek bodybuilder( Wesley Vissers en Marly Nooijen) gecoacht kan / mag worden, is de keuze snel gemaakt.”

Waarom heb je voor een traject bij Wesley & Marly gekozen en hoe heb je de begeleiding ervaren? 
“De begeleiding is door beiden professioneel. Ze nemen de tijd voor je en willen het beste uit je halen. Alles wat wordt aangereikt en of vragen die je hebt, wordt goed onderbouwd. Ze weten je snel thuis te laten voelen.”

Welke resultaten heb je behaald (fysiek en/of mentaal)?
“Ik ben beter geworden in het poseren heb een totaal verbeterde fysiek.”

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt gedurende je traject?
“Ik ben meer te weten gekomen over voeding, trainingstechnieken, houdingen en uitvoering van oefeningen. Verbeterde Muscle Mind connection en de full range of motion.”

 

Tel: +316 39474527

Adres

De Dintel 26, Best